Knit & Talk je zpět!

Knit & Talk je zpět!

Knit & Talk je zpět! 

Knit & Talk - plést a u toho si povídat. Taky se vám stýskalo? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Naše pravidelné večerní sedánky s pletením a sklenkou nebo hrnečkem něčeho dobrého se vrací!

 

KDO?

Ať už nás znáte, nebo byste se teprve seznámit chtěli, ať už pletete roky, nebo se teprve potýkáte s prvními pokusy, nebo nepletete vůbec a raději háčkujete… účastnit se může každý!

 

KDE?

Z kapacitních důvodů jsme se rozhodly naše společné večery přesunout z obchodu do kavárny. A našly jsme pro ně opravdu kouzelný prostor. Kavárna Kafe & Hrnky v Nerudově ulici 25 v Praze má neuvěřitelnou atmosféru, je tam spousta místa a světla, mají vynikající kávu, lahodné dezerty a až se oteplí, budeme moct plést i na překrásné zahrádce!

A stejně jako my tvoříme z kousků příze svetry, šály, čepice a mnoho dalšího, tak i v Kafe & Hrnky jsou zastánci názoru, že cesta je cíl. Konkrétně si zde můžete prohlédnout cestu hrnečku od kusu hlíny až po šálek kávy, a to díky jedinečnému spojení známé keramické dílny Maříž v jednom patře a kavárny ve druhém. 

 

KDY?

Budeme se scházet každý poslední čtvrtek v měsíci a začneme hned! 

Na našem Facebooku najdete pozvánku na událost a pokud skutečně plánujete přijít, přihlaste se na ni. Je to pro nás důležité kvůli rezervaci počtu míst. A dál samozřejmě doporučujeme sledovat naše sítě, protože stát se může cokoliv. 

První obnovené Knit & Talk se tedy bude konat ve čtvrtek 25. dubna 2024 od 18.00 v kavárně Kafe & Hrnky v Nerudově 25 v Praze!



Budeme se na vás těšit!