Zimní MiniKAL 2021

Pojďte si s námi uplést rychlý zimní doplněk!

Advent je před námi a my vás zveme k dalšími společnému pletení malého rychlého projektu!

Ať chcete udělat radost sobě něbo někomu jinému třeba pod stromečkem, naše tři vybrané projekty jsou ideální volbou! Upleťte si jeden nebo klidně všechny tři!

V rámci letošního Zimního Mini KALu si můžete uplést, čelenku, nákrčník a návleky na ruce.

 

WOOLPOINT ČELENKA TWIST

Prvním projektem je náš vlastní návod na kříženou čelenku, kterou si můžete uplést z jakékoliv příze tloušťky DK, Worsted nebo Aran. Návod je snadný a obsahuje fotografie, abyste si lépe představili jak se čelenka plete a sešívá. Najdete ho ZDARMA ke stažení ZDEWP_čelenka

IMG_7718 

Vhodné příze k pletení čelenky najdete na těchto odkazech: tloušťka DK, tloušťka Worsted, tloušťka Aran 

 

BULKY MOBIUS COWL

Rychlý nákrčník z jednoho přadena Chunky nebo Super Bulky příze. Zábavné pletení na odpoledne, od designérky Haley Waxberg s jejímž svolením jsme návod přeložily do čestiny. Návod je ke stažení zdarma na Ravelry, český návod vám na vyžádání pošleme e-mailem.

Pro lepší orientaci jsme natočily vlastní verzi nahození nákrčníku, video najdete na našem YouTube kanálu.

Pro nákrčník jsou nejvhodnější příze síly Chunky a Super Bulky

5105306731

 

FRIENDS MITTS

Třetím projektem jsou návleky na ruce Friends od designérky Dani Sunshine. Návod je v angličtině na můžete si ho zdarma stáhnout na Ravelry ZDE

Přízi na návleky vybírejte v kategorii DK tady.

IMG_1538__2__medium2

A teď - co je to vlastně ten KAL?

KAL je zkratkou anglického Knit Along, tedy "společné pletení". Jedná se o společné pletení jednoho konkrétního projektu, případně o pletení libovolného návodu na dané téma nebo od jednoho určeného designéra. 

KAL je ale hlavně zábava, kdy můžeme společně sdílet své nápady, pokroky i nezdary. Svoje fotky a postřehy směrujte do naší facebookové skupiny Knit & Talk. 

Zúčastnit se může každý a je k tomu potřeba jen jedna jediná věc, stáhnout si návod na Ravelry (přímý odkaz výše) a pustit se do toho!

KAL není soutěž, je to zábava!

Jak dlouho KAL trvá?

Nahoďte kdy chcete!

Jediný termín, který je pevný je konec KALu a to 31. prosince 2021.

Když nám do tohoto termínu pošlete fotku alespoň jednoho upleteného kousku z příze z Woolpointu, zařadíme vás do slosování o pěknou pletací cenu!

Fotky posílejte na e-mail info@woolpoint.cz

Pokud nestíháte, nic se neděje, pleteme přece hlavně pro potěšení!

  

Odkazy

Budeme mít velkou radost, pokud se přidáte k naší skupině na Facebooku Knit & Talk a budete s námi sdílet svoje pokroky nebo si přijdete pro radu!

Pro ty, co nás sledují i na Instagramu - budeme moc rády, když budete sdílet své pokroky a pletací zážitky s tímto KALem a označíte nás. :) Použivejte hashtag #kalwoolpoint